2014. május 17., szombat

Kétórás játékdélután

Sziasztok, :)
az e heti látogatásunk a vizsgáink miatt péntekre esett kedd helyett. A gyerkőcök már nagyon vártak minket. Azonnal jöttek a puszik és az ölelések, és gyűltünk a társalgóba. 
Nyüzsgő kis társaságunk volt, Dóri, Heni, Nikike, Arnold, Lizi és olykor még a Tibike is benézett. 
Egész jól ment a meseolvasás is, nagyon érdeklődőek voltak a tündérmesékre. Emellett rajzoltunk és gyakoroltuk a számolást egy kis játék formájában (ami Nikikének nagyon szépen megy, ha igyekszik, és Dóri is egy kis rásegítéssel ügyesen boldogul – amikor éppen nem 1, 2, 3,4, 8, 9, 10 -el rövidre zárja a játékot. :D 
Sokat ugráltak és szaladgáltak, a végére pedig jutott még egy kis babázós játék is, ahol egymást és a játékaikat szeretgethették. 
Elevenek voltak nagyon, és ismét fáradtan, de boldogan jöttünk el. A távozással majdnem akadt egy problémánk, ugyanis képtelenek voltunk elindulni kifelé az ajtón, hiszen felváltva szaladtak utánunk, hogy még egy utolsó puszit, vagy ölelést adjanak (az anyukájuk legnagyobb örömére, akik már vitték volna őket fürdeni). 
Végül aztán a "Nem akarlak elzavarni titeket, de mindjárt indul a busz!" – felszólításra elhagytuk a házat, és hazaindultunk. 

És ismét hoztunk pár fotót a 2 órás kis játék-délutánunkról:










Betti és Bogi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése