2013. november 13., szerda

November havi stábülés

Nov. 12-én 16:30-kor szokásos havi "stábülésünkre" is sor került, a megszokott helyen, a Mentálban.

Az új tagok bemutatkozása után szóban is mesélt mindenki az október havi meseélményeiről, majd a következő "napirendi pontokat" beszéltük meg:

- Felmerült, hogy külsősök is érdeklődtek már a tevékenységünkről, ezért véglegesítés után jó lenne mielőbb nyilvánossá tenni a blogot.

- Kriszta felvetette, hogy kiterjeszthetnénk a csoport tevékenységi körét, és mehetnénk mesélni akár a kórházba is. Az ötletet mindenki támogatta. Kisebb szervezés után januártól talán ez a projekt is elindulhat, ebben azok is jobban részt tudnának venni, akiknek relatíve kevés szabadidejük van, hiszen a kórház bent van a belvárosban, nem kell sem messzire sem sokat utazni.

-CSÁÓ festés. A konyha nincs túl vidám állapotban, ezért első körben érdemes lenne ezzel kezdeni. Mindenféle tarka, vidám színekkel. Ennek időpontját szavazásra bocsátjuk (november vége, vagy december eleje lenne jó.)

-"Fogantyúgyűjtést" szervezünk a konyhaszekrények kicsinosításához. Itt is jó, ha minél változatosabbak a darabok.

-Megbeszéltük, hogy a házi majálishoz hasonlóan szeretnénk szervezni egy karácsonyi nagy közös játszást is, mézeskalácssütéssel, díszítéssel, stb.

Ezt követően Vera mesélt még a változásokról, amiket az elmúlt lassan egy év alatt tapasztalt a CSÁÓ-ban. Élőbb lett a társalgó, és volt már olyan is, hogy egy anyuka meglepve mesélte, hogy a kislánya kért tőle esti mesét. :)

Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése