2014. május 7., szerda

"Béla!"

Sziasztok,

tegnap voltunk fenn ismét Bogival.
Kicsit későn értünk fel, így csak egy órát tudtunk maradni, de abban az időben sikeresen lemerítették minden energiánkat a picik. :D
Nagyon eleven, rosszcsont és érzékeny volt tegnap a társaság, ráadásul elég sokan is voltunk, pedig először úgy indult, hogy csak 2-3 gyerkőc van otthon.

Niki, Nikike, Heni, Arnold, Tibike, Dóri, volt az állandó csapatunk, és közben ki-be szállingóztak még páran. A szülők most annyira nem voltak partnerek, inkább csak benézegettek olykor, és néhány apuka is érdeklődött arról, hogy mi zajlik odabent.
Az olvasás sajnos nem kötötte le őket, így csak az elején próbálkoztunk vele, utána UNO-ztunk, labdáztunk, puzzleztunk, és állatosat játszottunk. Jó élmény volt számunkra, hogy a legutóbbi alkalmunk óta látványos volt a fejlődés az Arnold szókincsében (legalábbis, amit előttünk mutat belőle), egyre többet beszél, megnevezte az állatokat, és mindig érdeklődik a tárgyakról, hogy mi az. Bogi mesélte, hogy milyen aranyos volt, mikor az apukájának odaszólt, hogy "Béla", éppen olyan hangsúllyal, ahogy az anyukája szokta olykor. :)

Betti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése