2014. május 23., péntek

Szappanbuborékok a játszótéren

Sziasztok,
ismét voltunk fenn Bogival Pécsbányán, úgyhogy gondoltam, megint elmesélem a kis délutánunkat. 
Kicsit több, mint két órát voltunk fenn. A csodálatos idő miatt pár gyerkőc az udvaron játszott, és a szülők is kinn ücsörögtek. Épp buborékokat fújtak a picikék, mikor megérkeztünk, és nagyon lelkesen mutatták a fújókáikat. Bár, ugye a gyerekeknek mindig az kell, ami épp nincs, úgyhogy be kellett vonulnunk Nikikével és Henivel a társalgóba, és kirakóztunk egyet, Bogi pedig olvasott Heninek. Aztán ismét az udvaron játszottunk. Bújócskáztunk, fújókáztunk, meséltek az oviról, állatokról, hajat fontunk. 
Egyszer csak eszükbe jutott, hogy átmehetnénk a játszótérre. Mivel a szülők beleegyeztek, és más gyerkőcök is voltak ott, átmentünk a két kislánnyal. Néhány iskolás és ovis fiú játszott ott, az egyikükről megtudtuk, hogy szintén a házban lakik. Ákossal sokat beszélgettünk, illetve a bátyjával is, aki szinte velünk egykorú, de nagyon kedvesen pesztrálta velünk a kicsiket. 






A játszóteret nagyon élvezték a gyerekek, minden játékon sokszor végigmentek, de a libikóka volt a kedvencük. Henike sikítozva élvezte rajta a hintázást. 8 körül elindultunk haza, bár nagy volt a visszatartó erő.

Betti és Bogi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése