2014. április 2., szerda

Beszámoló sok-sok képpel :)

Múlt hét csütörtökön a mi kis triónk (Sebi, Gergő és én) felmentünk a gyerekekhez mesélni/játszani. Mikor megérkeztünk, már vártak minket így természetesen a fogadtatás sem maradt el. :)

Miután tehát lepakoltunk, elkezdődött a móka. Volt bábozás, mesélés, éneklés és amit külön kiemelnék: körjátékokat is játszottunk illetve a csapatjáték is terítékre került. Bátran kijelenthetem a többiek nevében is: mi is olyannyira jól éreztük magunkat, mint a kicsik (ha nem jobban). A csapat tagjai: kisebb Niki, nagyobb Niki, Arnold, Tibike, és nem utolsó sorban Dóri. 

A nevelő lelkünkre kötötte, hogy hét körül azért a kicsiknek is menni kellene vacsizni, pihenni, így aránylag hamar zárt a mókatár. Már épp indulóban voltunk, mikor az idősebb Niki elpityeredett, hogy máris mennünk kell, de ő szeretne még velünk játszani, kirakózni. 
Ennek eredményeképp, közös megegyezéssel vasárnap is felmentünk játszani. 
A hétvégén szerencsére jó idő volt, így mikor négykor felértünk, a lurkók az udvaron voltak a szüleikkel. Mikor megláttak, már a kapuban "letámadtak" minket, és hát valljuk be, ekkora túlerővel szemben esélyünk sem volt. Miután a nevelőnek odaadtuk a szatyrokat, melyek tartalmaztak többek között kifestőt, színes ceruzát, memória kártyát, társast, többféle puzzle-t illetve könyveket kezdetét vette a hancúrozás.
 ( a munkahelyemen miközben nyomtattam a gyerkőcöknek kifestőt, egy kollégámmal beszélgettünk a Futrinkáról, és felajánlotta, hogy a nem használt játékokat szívesen odaajándékozza a CSÁO-nak. Szombaton átvettem és vasárnap így került a gyerekekhez.) 
De vissza a témához: Volt bújócska, mesélés, koszorút is fontunk virágokból, labdázás, csapatjátékok, az éneklést se felejtsük el, na meg persze a sok bohóckodás. Vasárnap már többen voltunk: a 2 Niki, Dóri, Heni, Dominik, Tibi.... Mire észbe kaptunk, már fél hét volt, így a lurkóknak is menni kellett, hisz másnap ovi, bölcsi, suli... 
Számomra egy nagyon esemény-,illetve élménydús hétvége volt. A hangulat pedig leírhatatlan. Remélem, lesz még ilyen alkalom. Aki pedig nem hiszi, annak bizonyítékként itt van pár kép. :D

Linda

(A galéria megnyitásához kattintsatok bármelyik képre. :) )





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése