2014. április 13., vasárnap

Élmény-beszámoló: Levi, körtánc és oroszlánkirály - Nikike művészfotóival :D


Sziasztok!


Első alkalommal voltam bevetésen és bevallottan izgultam, netalántán féltem is, hogy vajon mi vár majd rám a megérkezés után. A küldetésen Orsi és Eszter voltak a szakaszvezetőim, akik tapasztaltságuk okán biztattak: „Minden rendben lesz.”
A kicsit kaotikus indulás kezdetén sajnos elkapott minket az eső, így a kinti programok tervei hamvában elhaltak, de ez nem szegte kedvünket. Miután megérkeztünk játékokat vettünk magunkhoz és kezdődhetett a matiné. Az új család érkezése miatt a konyhában voltunk kénytelenek tábort verni, ahol eleinte úgy tűnt csak 1-2 gyerek fog körülvenni minket, aztán mire észbe kaptam, már 7-8 palánta sertepertélt, aminek köszönhetően még megilletődni sem volt időm.
Random "pozitív nap" graffiti a buszmegállóból
Rajzolás, színezés, meseolvasás, kirakósozás és repülőhajtogatás zajlott váltakozó sorrendben, illetve volt szerencsém látni egy gyönyörű körtáncot Eszter, Orsi és az egyik kislány koprodukciójában. A nap fénypontja volt számomra, hogy miután az egyik állatos könyvben az oroszlánokról láttunk képeket, elmondtam a kis Dórinak, hogy az Oroszlánkirály a legjobb mese a világon, aki erre megölelt és arra ösztönzött, hogy menjünk és nézzük meg a történetet. Sajnos ez idő szűke miatt nem valósulhatott meg, de nagyjából itt dőlt el, hogy nem ez volt az utolsó látogatásom.
Lassan indulnunk kellett, így a rendrakás után szedtük a sátorfánkat és egyszerre fáradtan és mégis feltöltődve indultunk haza egy sikeres bevetés után.

Levi
(A képek között jobbára Nikike művészfotóit találjátok. :) )

A művésznő :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése